logo klein (002).jpg

TAO Center Nederland

INITIATIEFNEMERS

De Dag van de Bezieling is een initiatief van TAO Center Nederland. Meer bezieling, meer leven vanuit je ziel, vanuit je zielspotentie, in verbondenheid met je ziel, is waar het TAO Center voor staat. Van oorsprong had de ziel een betekenisvolle rol in het leven van mensen en in oude wijsheden, culturen en religies, wordt veel verwezen naar de ziel. Binnen de kunst en literatuur kom je ziel en verwijzingen ernaar, nu in deze tijd nog het meeste tegen. Wij zijn echter zeer blij met de hernieuwde erkenningen van de ziel binnen de wetenschap en geneeskunde en zien dat er wereldwijd een steeds groter groeiend bewustzijn ontstaat over de invloed van de ziel op het welzijn van mensen!

Daar dragen we graag aan bij.

Daarom organiseren wij de Dag van de Bezieling. 

Het TAO Center Nederland geeft trainingen en workshop aan bewuste mensen die op een holistische wijze willen werken aan hun gezondheid of hun bewustzijn willen vergroten en op zoek zijn naar meer zingeving. Het TAO Center werkt vanuit de zogenaamde SHEN Theorie, ontwikkeld door dr. en Master Zhi Gang Sha. Dr. en Master Zhi Gang Sha is een Chinees en Westers opgeleid arts en heeft zich bekwaamd in tal van oude traditionele wijsheden, die hij heeft gecombineerd met nieuwe wetenschappelijke inzichten. Hij schreef ruim 25 boeken waarvan 11 New York Times bestsellers. Hij leidt over de hele wereld mensen op om met deze unieke technieken en kennis te werken. 

 

De ziel als hoogste niveau van zijn

 

Een van de belangrijkste uitgangspunten van deze theorieën is dat alles en iedereen bestaat uit materie, energie, mind, hart en ziel. Daarbij is de ziel het hoogste niveau. Vandaar dat werken op zielsniveau het meest ultieme en krachtigste niveau is om veranderingen tot stand te brengen.

   

TAO Kalligrafie als krachtig middel 

 

Vanuit eeuwenoude Chinese traditie is het kalligraferen een hoge kunstvorm. De TAO Kalligrafie die het TAO Center Nederland onderwijst, is een unieke vorm van Chinese kalligrafie, gebaseerd op Yi Bi Zi. De betekent dat het karakter geschreven wordt in één penseelbeweging. Dit speciale Oneness Schrijven, dit eenheidsschrijven,  is zo ontwikkeld, dat iedere kalligrafie de essentie, frequentie en vibratie van Tao bevat. Door deze Tao Kalligrafieën zelf te schrijven of te volgen (tracen) verbind je je hele zijn met de essentie, frequentie en vibratie van de Tao. Dit heeft een helend effect op ieder aspect van je zijn.  

Wereldwijd wordt deze techniek nu ingezet voor de meest uiteenlopende problemen en het bevorderen van gezondheid, vitaliteit, geluk, goede relaties en meer.  Deze revolutionaire kunst wordt ook onderzocht op wetenschappelijk niveau en er zijn reeds duizenden ervaringen opgetekend.

Meer informatie over Tao Kalligrafie, de trainingen en achtergrondinformatie vind je op onze website: www.taocenter.nl

Da Ai is de Grootste Liefde

Da Ai tracen (002).gif